LÄHDE LUONTOON

KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS

Kalevalaista jäsenkorjausta oppilastyönä.

Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu kudosten mobilisointiin, nivelpintojen saattamiseen kohdalleen ja kalvorakenteiden avaamiseen kudosnesteitä hyödyntäen.

Tuki- ja liikuntaelimistön tasapainottuminen poistaa lihaksista jännitystä, vapauttaa kalvorakenteita ja parantaa nivelien liikkuvuutta. Samalla aineenvaihdunta helpottuu, kudosneste- ja verenkierto paranevat ja hermot vapautuvat mahdollisista pinnetiloista.

VAELLUS JA PATIKOINTI

Seitsemisen  ja helvetinjärvenalueella on monia reittimahdollisuuksia, aina paiväretkistä muutaman yön vaelluksiin!! Kysy tarjousta, niin räätälöidään sinulle sopiva retki.

VAELLUSTA JA PATIKKARETKIÄ LUONNON HELMASSA. KYSY VALMIITA REITTEJÄ TAI EHDOTA ITSELLE MIELUISTA RETKEÄ.

HINTATIEDOT vakioretkille:

Seitsemisen SAARISOLJASELLA kierros majavan reviirillä, pituus noin 8 km / 4 tuntia leppoisaa patikkavauhtia.  25 eur / henkilö, hinta sisältää opaspalvelut ja nokipannukahvit pikku eväineen. sis. alv 10%. Min osallistujamäärä 5 henkeä ja maksimi 10 henkeä. Kysy tarjousta pienemmistä ja isommista ryhmistä erikseen!!

KOVEROLLA torpparintaival n.6 km / 3h Patikointi vauhti pidetään leppoisana ja taukoja pidetään säännöllisesti. Retkellä tutustutaan monipuoliseen luontoon ja kaikenlaisiin kysymyksiin vastaa opas. 15 eur / henkilö minimi osallistujamäärä 5 henkeä. yli 10 hengen ryhmät  10eur/henkilö. Hinta sisältää opaspalvelut koko retken ajaksi.

Voit myös räätälöidä omanlaisen retken, ja kysyä tarjousta!!

LINTURETKET

LINTURETKIÄ  YMPÄRI VUODEN, AKTIIVISIMMILLAAN LINNUT OVAT ALKUVUODESTA JA SYKSYLLÄ MUUTTOAIKOIHIN.

Pirkanmaan alueella on runsaasti lintukohteita, joissa voi nähdä harvinaisiakin lintuja. Kokeneen oppaan avulla saat linturetkestä paljon irti ja opit tunnistamaan uusia lajeja. Ota yhteyttä ja luodaan sinulle haluamasi luontoelämys.

POLKUPYÖRÄ RETKEILY


POLKUPYÖRÄ ON MAHTAVA VÄLINE RETKEILYYN

SEITSEMISEN KANSALLISPUISTOSSA ON MAHDOLLISTA PYÖRÄILLA PUISTON HALKI RENGASREITIN JA NAUTTIA EVÄISTÄ MATKALLA.

Hinta: 25 eur/henkilö omalla pyörällä osallistuvalle. Sis. opaspalvelut, nokipannukahvit ja pientä purtavaa. Minimi osallistujamäärä 3 henkeä ja maksimi 10 henkeä. Isommat ja pienemmät ryhmät sovittavissa erikseen.


VAELLUS KOIRAN KANSSA

TIIMIIMME KUULUU 3 KPL BERNIN PAIMENKOIRIA KAKSI VANHEMPAA KARVAKAVERIA OVAT KOKENEITA VAELTAJIA JA UUSIN TULOKAS VASTA OPETTELEE LAJIA.

Koirakaverin kanssa vaeltaminen on hauskaa ja useimmat koirat nauttivat siinä missä ihmisetkin. Haasteita lajiin tuo majoittuminen ja koiran jaksaminen pitkillä matkoilla. Kannattaakin aloittaa varovasti ja edetä kiinnostuksen mukaan.

Ohjatulle retkelle tai vaellukselle osallistuminen auttaa harrastuksen alkuun ja saat paljon vinkkejä niin varusteista kuin myös koirista retkillä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan millainen paketti sinulle ja koirallesi sopisi!!

SIENESTYS JA MARJASTUS


HALUATKO OPPIA SIENESTÄMÄÄN?

SIENESTYSKURSSI ON OIVA TAPA OPPIA SIENSTYKSEN ALKEET. TILAA SIENIKURSSI VAIKKA OMALLE TYÖPORUKALLESI.

Sienestyskurssit 5-30 hengelle, hintaan 15 eur / henkilö. Yli 15 hengen ryhmät 10 eur / henkilö. Hinta sisältää kurssimateriaalin ja alv 24% Matkakulut sovittavissa sijainnin mukaan.

MARJARETKET halumallasi paikkakunnalla, ohjatulla retkellä saat keskittyä vain marjojen poimimiseen ja opas huolehtii suunnistuksesta ja hyvien marjapaikkojen valinnasta. Marjastusretket 10 eur/ henkilö, minimi osallitujamäärä 5 henkeä. Hinta sisältää opaspalvelut, matkakulut sijainnin mukaan. Retkeen on mahdollista sisällyttää myös eväät ja nokipannukahvit. Ota yhteyttä niin lähdetään marjaan!!

NUOTIORUOKAILUT

Yritys tarjoaa pienimuotoista maastoruokailua haluamassasi kohteessa.

Erilaisia keittoja maun mukaan ja lisukkeineen.

Nuotiolla tehtyä loimulohta lisukkeineen.

Toiveesta jotakin muutakin, kysy tarjousta!

HIIHTOVAELLUS


HIIHTOVAELLUS TAI VAIN HIIHTORETKI TALVISEEN LUONTOON ON ELÄMYS. NUOTIOKAHVIT JA MAKKARAT HANGEN KESKELLÄ KRUUNAAVAT PÄIVÄN.

Hiihtovaellukset seitsemisessä ja ympäri suomen talvikaudella lumiolosuhteiden mukaan. Kysy tarjousta halumallesi retkelle.

KOTA


2017 Valmistunut hirsikota sijaitsee maatilamme pihapiirin reunalla, upeissa maalaismaisemissa. Kotaan mahtuu 10-15 vierasta kerrallaan nauttimaan tulen loimusta. Tulta tuijotellessa ja nokipannukahvia nauttiessa saattaa huomaamatta vierähtää tunti ja toinenkin. Kotaan voit halutessasi tilata myös ruokailun, joko valmiina tai oppaan valmistamana avotulella. Kysy lisää ja mietitään millaisen tapahtuman juuri sinä haluaisit.